Många skolklasser planerar att åka iväg på en klassresa tillsammans. Ibland är det en mindre utflykt och aktivitet men ofta är drömmen ett större äventyr med resa och övernattning. För att ha råd med resan och för att alla i klassen ska kunna åka med brukar man hitta på olika sätt att tjäna ihop pengar till klasskassan. Att tillsammans jobba för att samla ihop pengar till resan kan både vara roligt och förstärka sammanhållningen i klassen. Olika exempel på aktiviteter att göra kan vara att anordna ett disco eller kanske baka och sälja. En del skolklasser ordnar med loppis men det vanligaste är att klassen säljer något. Det finns mängder av produkter att välja på när man ska sälja något. Här vill Olivprinsen vara det självklara valet. Vi erbjuder ett enkelt och tryggt sätt att tjäna pengar till klasskassan och klassresan. Olivolja är en mycket omtyckt och lättsåld produkt och vår olivolja är dessutom prisbelönt och prisvärd. När man genomför en försäljning med oss kommer man att få en personlig kontakt som hjälper till hela vägen från start till mål. Man kan sälja olivoljan på två sätt, antingen genom direktförsäljning eller genom att sälja med säljfoldrar. Våra säljfoldrar är fint designade och gör det lätt för kunden att se och läsa om produkten innan de bestämmer sig för att köpa något.

Olivoljans många fördelar

Olivolja är en lättsåld och mycket uppskattad produkt. I flera tusen år har människan använt det som ibland kallas ”det flytande guldet”. Olivoljan har ett brett användningsområde i alla kök och höjer smaker på ett utmärkt sätt. Olivolja har även många hälsofördelar. Den innehåller mängder av antioxidanter och polyfenoler som har många positiva egenskaper på vår hälsa bla är de antiinflammatoriska.

Tjäna enkelt pengar till klassen

Eftersom olivolja är så nyttigt och något alla använder är detta den perfekta saken att sälja då man vill tjäna pengar till klassen. Förvekliga er drömklassresa genom att fylla på klasskassan ordentligt. Att göra er klassförsäljning tillsammans med Olivprinsen kommer uppskattas av både de som säljer och de som köper.